Σύγκριση διαχειριζόμενης φιλοξενίας 
και παραδοσιακής φιλοξενίας

Διαχειριζόμενη φιλοξενία

null

Η παραδοσιακή φιλοξενία είναι η υπηρεσία κατά την οποία αγοράζετε έναν χώρο στο web για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας. Έχετε την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας, ενώ υποχρέωση του παρόχου είναι να επιλύει παρασκηνιακά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον διακομιστή web. Σε άλλα θέματα που αφορούν τον ιστότοπο και την εφαρμογή που φιλοξενείται στο πλάνο σας, είστε ολομόναχοι!

 

Αντιθέτως, η διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι η υπηρεσία κατά την οποία ο πάροχος φροντίζει για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τις βασικές ενημερώσεις και προσθήκες του ιστότοπου, διατηρώντας τον ενημερωμένο και έτοιμο να σταματήσει τυχόν διαδικτυακή επίθεση. Η Creative People επιτηρεί αδιάλειπτα την εύρυθμη λειτουργία και τη διαθεσιμότητα του ιστότοπου, ενώ επίσης προβαίνει σε προνοητικές και διορθωτικές ενέργειες.

 

Το χρηματικό αντίτιμο που καταβάλλετε για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία αξίζει 100% σε σύγκριση με τις αμφιβόλου ποιότητας κοινόχρηστες λύσεις φιλοξενίας. Σας παραθέτουμε πέντε λόγους για να επιλέξετε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία σε εμάς:

 • ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

  Ό,τι κι αν χρειαστεί, αναβαθμίσεις, θέματα ασφάλειας, μετεγκαταστάσεις, θα τα αναλάβουμε εμείς. Μακροπρόθεσμα, αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα, πόρους IT και πολλά ακόμα.

 • Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΗ

  Ρυθμίζουμε τους διακομιστές για βέλτιστη απόδοση του WordPress και διαμορφώνουμε όλα τα στοιχεία προσωρινής αποθήκευσης, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την ταχύτητα του ιστότοπου.

 • ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε προετοιμασμένοι έναντι των πιο πρόσφατων ευπαθειών ασφάλειας και να μειώνουμε την πιθανότητα παραβίασης του ιστότοπού σας. Στην περίπτωση που με κάποιον τρόπο παραβιαστεί ο ιστότοπός σας, θα διορθώσουμε το πρόβλημα εντελώς δωρεάν.

 • ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ BOT

  Όταν μας καλείτε, στην άλλη άκρη του τηλεφώνου βρίσκεται ένας άνθρωπος και όχι ρομποτικές απαντήσεις. Και σε περίπτωση που έχετε τεχνικές απορίες για τις οποίες δεν έχουμε τις απαντήσεις, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βρούμε την καλύτερη λύση.

Συνεπώς και με λίγα λόγια, όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι μπορείτε να σταματήσετε να αγχώνεστε για τους διακομιστές και τη φιλοξενία και τους πιθανούς εισβολείς και την απόδοση του ιστότοπού σας και απλώς να επικεντρωθείτε απόλυτα στη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Πακέτα διαχείρισης WordPress

Χαρακτηριστικά Bronze Silver Gold
Βασικές ενημερώσεις WordPress
Ενημερώσεις πρόσθετων WordPress
Ενημερώσεις θεμάτων WordPress
Αποτελέσματα σαρώσεων και ενέργειες για κακόβουλο λογισμικό
Μηνιαίοι έλεγχοι και καταγραφή ιστορικού
Έλεγχος εμφάνισης ιστότοπου στα προγράμματα περιήγησης  
Έλεγχος εμφάνισης ιστότοπου σε κινητές συσκευές  
Συνολικός έλεγχος λειτουργικότητας
Έλεγχος χρήσης δίσκου πίνακα ελέγχου  
Έλεγχοι SSL  
Έλεγχος διαθεσιμότητας αντιγράφων ασφαλείας έως τη σημερινή ημερομηνία
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τον ιστότοπο  ✔
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τον ιστότοπο σε διαφορετικό κέντρο δεδομένων από το δικό μας  
Έλεγχοι εργαλείων Google WebMaster  
Έλεγχοι Google Analytics και αποστολή αναφοράς σε εκπροσώπους πελατών  
Έλεγχος SEO  
Κατάταξη ταχύτητας σελίδων