Σύστημα PATCHBOX®

Οργάνωση και τακτοποίηση στην καμπίνα δικτύου

Το PATCHBOX, χάρη στα ανασυρόμενα καλώδιά του, παρέχει στους χρήστες ακριβώς το μήκος καλωδίου που χρειάζονται. Τέλος στα αχρείαστα μακριά καλώδια που δημιουργούν ακαταστασία και χάος μέσα στην καμπίνα. Αντικαθιστά τη συμβατική διαχείριση των καλωδίων και των “ματισμάτων” με μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση.

Ιδανικό
Μήκος

Πάντα σε
Τάξη

Εξαιρετικά Γρήγορο
Μάτισμα

Εύκολη Σήμανση
με Ετικέτες

Βελτιστοποιημένη
Ροή Αέρα

100% Ελεγμένα
Καλώδια Ματίσματος

Καλώδια Ματίσματος Πάντα στο Ιδανικό Μήκος

Το PATCHBOX αποτελείται από μεταλλικό πλαίσιο 1 RU, στο οποίο χωρούν έως 24 κασέτες καλωδίων. Η κασέτα καλωδίων διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα μαζέματος με ελατήριο, το οποίο μαζεύει το μήκος του καλωδίου που περισσεύει. Έτσι, έχετε πάντα το ιδανικό μήκος.

Οι κασέτες καλωδίων διατίθενται σε διάφορα χρώματα και τύπους καλωδίων και μπορούν να συνδυαστούν σε ένα PATCHBOX:

  • CAT 6 (UTP/STP) σε 6 χρώματα
  • Οπτικές ίνες σε πολυ-λειτουργία (OM4) και μονή λειτουργία (OS2) με διάφορους συνδέσμους (LC/LC, LC/SC, άλλοι τύποι κατόπιν παραγγελίας)

8 Φορές Ταχύτερη Εγκατάσταση

Απλώς στερεώστε το PATCHBOX στο rack και ξεκινήστε αμέσως το μάτισμα. Δεν χρειάζεται να γίνει ταξινόμηση ή συμπίεση των καλωδίων. Έτσι, η εγκατάσταση γίνεται 8 φορές ταχύτερα. Χάρη στην ιδανική οπτική επισκόπηση, το σωστό μήκος και την τοποθέτηση των καλωδίων, η συντήρηση γίνεται έως 10 φορές γρηγορότερα!

Βρείτε το Ιδανικό PATCHBOX.

PATCHBOX PLUS+

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ RACK ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
Η ιδανική λύση για όλα τα rack βάθους 800 mm
Τύποι καλωδίων: Cat. 6 UTP και STP σε 6 χρώματα, OS2 και OM4
Μήκος καλωδίου: 1,7 m εκτεινόμενο
Χρήση του μοντέλου Long Range (LR) σε μήκη καλωδίων 2,7 m

THE PATCHBOX 365

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΟΙΧΑ RACK
Η ιδανική λύση για όλα τα rack βάθους 600mm
Τύποι καλωδίων: Cat. 6 UTP και STP σε 6 χρώματα
Μήκος καλωδίου: 0,8m εκτεινόμενο

ΕΥΚΟΛΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

Αποσπώμενες αναγνωριστικές ετικέτες, οι οποίες εισάγονται πανεύκολα στο μπροστινό μέρος της κασέτας, επιτρέποντάς σας να σημαίνετε με ευκολία ολόκληρη την καμπίνα. Δεν απαιτείται επιπρόσθετη τοποθέτηση ετικετών στα άκρα των καλωδίων.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ

Καθώς δεν υπάρχει περιττό μήκος καλωδίων που πρέπει να αποθηκευτεί και επειδή τα πλακέ καλώδια ματίσματος καταλαμβάνουν μόλις το 1/4 του χώρου που θα χρειαζόταν ένα συμβατικό ματισμένο καλώδιο, έχετε περισσότερο χώρο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον βελτιστοποιημένο αερισμό των ενεργών εξαρτημάτων.

100% ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕ FLUKE ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Όλα τα καλώδια έχουν υποβληθεί σε δοκιμές σύμφωνα με τα πρότυπα ISO. Οι οπτικές ίνες μας μπορούν να καμφθούν σε εξαιρετικά μικρή ακτίνα χωρίς να υποστούν ζημιά. Ανατρέξτε στη σχετική ανάρτηση.

PATCHBOX PLUS+

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ RACK ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Το PATCHBOX Plus+ είναι ιδανικό για καθημερινές εργασίες ρουτίνας. Έχει σχεδιαστεί για rack πλήρους μεγέθους και μπορεί να καλύψει έως 26 RU προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση. Παραδίδεται μαζί με ένα πλαίσιο PATCHBOX, 24 κασέτες σε χρώμα της επιλογής σας, 6 τμχ. PATCHCATCH, 96 ετικέτες αναγνώρισης και ράγες στερέωσης για μια στιβαρή και σταθερή εγκατάσταση.

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές: το PATCHBOX Plus+ με 7 χρώματα καλωδίων ματίσματος, το PATCHBOX Plus+ Fibre Optic σε πολύ-λειτουργία OM4 και μονή λειτουργία OS2 και τέλος το PATCHBOX Plus+ Custom, στο οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε κάθε κασέτα στον τύπο και το χρώμα της επιλογής σας.

Το PATCHBOX Plus+ έχει συνολικό μήκος καλωδίου 1,7 m (ισοδυναμεί με 26 RU), το οποίο μπορεί να εκτείνεται ανεξάρτητα.

PATCHBOX 365

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΟΙΧΑ RACK

Το PATCHBOX 365 είναι η έκδοση του PATCHBOX Plus+ σε μικρότερο μήκος. Είναι σχεδιασμένο για επίτοιχες καμπίνες δικτύου και rack, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος ή δεν απαιτούνται μακριά καλώδια ματίσματος. Παραδίδεται μαζί με PATCHBOX Frame, 24 κασέτες σε χρώμα της επιλογής σας, 6 τμχ. PATCHCATCH και 96 ετικέτες αναγνώρισης.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές: το PATCHBOX 365 με 7 χρώματα καλωδίων ματίσματος ή το PATCHBOX 365 Custom, το οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το PATCHBOX 365 έχει συνολικό μήκος καλωδίου 0,8 m (ισοδυναμεί με 10 RU), το οποίο μπορεί να εκτείνεται ανεξάρτητα.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το PATCHBOX συνδυάζοντας κασέτες UTP, STP ή οπτικών ινών σε διάφορα χρώματα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.