Διαχειριζόμαστε το δίκτυο των πελατών μας σαν να ήταν δικό μας

Υποστήριξη IT

null
Στην Creative People, δημιουργούμε αποτελεσματικά δίκτυα για τους ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στους επιχειρηματικούς στόχους και τα πρότυπα ασφαλείας. Το προσωπικό της Creative People, πάντα με επαγγελματική προσέγγιση, βρίσκεται σε διαρκή προσωπική επαφή με το προσωπικό του εκάστοτε πελάτη. Υποστηρίζουμε καθημερινά υποδομές IT, δρούμε προνοητικά και εκτελούμε εργασίες ως εσωτερικό τμήμα IT για τον πελάτη.

Το διεθνές περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και η εμπειρία μας σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους, σε συνδυασμό με τη διαρκή δέσμευσή μας για έρευνα και ανάπτυξη σε ζητήματα IT, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε επιλεγμένους πελάτες.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την τήρηση αυστηρών προθεσμιών και τη διαχείριση καταστάσεων που θεωρούνται μη αναστρέψιμες, ενώ δεν αποκαλύπτουμε ποτέ τους συνεργάτες μας. Συνεργαζόμαστε είτε ως βασικοί ανάδοχοι είτε ως υπεργολάβοι (φανερά ή και όχι).

Μας αρέσει να αναπτυσσόμαστε παράλληλα με τους πελάτες μας. Έχουμε πελάτες που ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις τους με μόλις 2 άτομα πριν πολλά χρόνια και πλέον αριθμούν περισσότερους από 100 υπαλλήλους.

Προνοητική προσέγγιση

Η προνοητική προσέγγισή μας σε ό,τι αφορά τη συντήρηση υπολογιστών, ακόμα και όταν τα συστήματα φαίνεται να λειτουργούν άψογα, είναι μοναδική. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός και σοβαρότητα των προβλημάτων που θα συναντήσετε θα είναι σημαντικά μικρότερος σε σχέση με τη συνήθη προσέγγιση επίλυσης κάθε μεμονωμένου εμφανιζόμενου προβλήματος. Φροντίζουμε εκ των προτέρων για την αποτροπή των προβλημάτων, ωστόσο, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε γρήγορα σε περίπτωση που όντως εμφανιστούν, εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήματα.

Μέρος αυτής της προνοητικής προσέγγισης αφορά τις εξής ενέργειες:

  • Ενημερώσεις λογισμικού
  • Ενημερώσεις κώδικα
  • Ενημερώσεις υλικολογισμικού
  • Σχέδιο αποκατάστασης από καταστροφή
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επιτόπιας εγκατάστασης
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud

Συμβόλαια υποστήριξης

Όλες οι υπηρεσίες IT που προσφέρουμε είναι επίσης διαθέσιμες σε μορφή συμβολαίων υποστήριξης, με τα οποία παρέχεται στήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και 99,5% διαθεσιμότητα.

Φροντίζουμε εκ των προτέρων για την αποτροπή των προβλημάτων, ωστόσο, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε γρήγορα σε περίπτωση που όντως εμφανιστούν.

Η Creative People εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων IT, παρέχοντας ιδιαίτερα αποτελεσματικές υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης, με μηνιαία τιμολόγηση.

Επιπλέον, παρέχουμε υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προνοητική αποτροπή προβλημάτων, διάγνωση προβλημάτων με ακρίβεια και ταχεία επίλυση, καθώς και διαδραστικές πύλες και εργαλεία υποστήριξης. Όλα αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της υποστήριξης που προσφέρει η Creative People, ενώ επενδύουμε συνεχώς σε κορυφαίες δυνατότητες για να τα εξελίσσουμε συνεχώς.