Από τη σχεδίαση μέχρι την παράδοση και καθημερινή υποστήριξη

Η Creative People προσφέρει διάφορα σενάρια κέντρου δεδομένων, από την απλή φιλοξενία διακομιστή (Linux και Windows) έως πλήρεις υποδομές Azure. Η υβριδική υποδομή είναι πάντα μια διαθέσιμη επιλογή και μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες για κέντρα δεδομένων

Λειτουργική διαχείριση της υποδομής κέντρου δεδομένων σε όλο το δίκτυο, διακομιστές και αποθήκευση για περιβάλλοντα επιτόπιας εγκατάστασης και cloud.

Η διαχείριση των υποδομών σε υβριδικό περιβάλλον IT μπορεί να είναι δύσκολη λόγω των πολλαπλών εφαρμογών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται. Αφήστε τη διαχείριση της υβριδικής υποδομής IT στα χέρια μας, για να έχετε την τεχνολογική ευελιξία που χρειάζεστε αλλά και για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα και τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών σας. Σας βοηθάμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες IT και να παρέχετε αδιάλειπτες υπηρεσίες. Αποκτήστε πλήρη επισκόπηση της υποδομής του κέντρου δεδομένων σας σε σχεδόν πραγματικό χρόνο για το cloud, τις επιτόπιες εγκαταστάσεις και το δίκτυο.

Υπηρεσίες αποκατάστασης από καταστροφή

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες λειτουργικών αντιγράφων ασφαλείας σε ευρύ φάσμα υβριδικών περιπτώσεων χρήσης IT με προσαρμοσμένους στόχους χρόνων αποκατάστασης και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Με την ραγδαία άνοδο του cloud και του υβριδικού IT, οι οργανισμοί πρέπει να επαναπροσεγγίσουν τις στρατηγικές τους όσον αφορά την αποκατάσταση μετά από καταστροφή.

Το κόστος του μη προγραμματισμένου χρόνου εκτός λειτουργίας μπορεί να φτάσει ακόμα και τα εκατομμύρια για κάθε ώρα που αδυνατούν να λειτουργήσουν η υποδομή και οι κρίσιμες εφαρμογές. Με τις κυβερνοεπιθέσεις σε εταιρικά δεδομένα και τον κίνδυνο διαρροών δεδομένων σε ιδιαιτέρως αυξημένα επίπεδα, η αδιάλειπτη συνέχιση των επιχειρηματικών λειτουργιών και οι σχετικοί κίνδυνοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας κάθε CEO. Οι παραδοσιακές υπηρεσίες αποκατάστασης από καταστροφή είναι σχεδιασμένες για δεδομένα που είναι πιο στατικά και κεντρικά αποθηκευμένα, ενώ μπορεί να είναι κοστοβόρες και δυσκίνητες. Οι υπηρεσίες αποκατάστασης από καταστροφή που παρέχουμε σας προσφέρουν ολοκληρωμένες δυνατότητες για υβριδικό IT, υβριδικό cloud σε κλίμακα μεγάλων επιχειρήσεων, απρόσκοπτη λειτουργική ανθεκτικότητα IT και οικονομικά προσιτή και έγκαιρη αποκατάσταση.

Λύσεις αντιγράφων ασφαλείας Cloud

Παρέχουμε λύσεις αντιγράφων ασφαλείας για το cloud.
Διαβάστε περισσότερα.

Διαχειριζόμενες υπηρεσίες για το cloud

Καθημερινή υποστήριξη, ενημερώσεις ασφαλείας, συντήρηση και επιτήρηση των περιβαλλόντων προ-παραγωγής, παραγωγής, καθώς και των κρίσιμων εφαρμογών σας που φιλοξενούμε στο cloud και τις υποδομές φιλοξενίας μας.

Επιτύχετε τη λειτουργική ευελιξία και την ταχύτητα που χρειάζεται η εταιρεία σας για την ψηφιακή οικονομία.

Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες για το cloud είναι σχεδιασμένες για τη διαχείριση των λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών σας στο cloud. Παρέχουμε καθημερινή υποστήριξη, ενημερώσεις ασφαλείας, συντήρηση και επιτήρηση των περιβαλλόντων προ-παραγωγής, παραγωγής, καθώς και των κρίσιμων εφαρμογών σας που φιλοξενούμε στο cloud και τις υποδομές φιλοξενίας μας. Εργασίες επιτήρησης και τακτικές εργασίες σε χρονικές περιόδους έξω από τις παραγωγικές σας διεργασίες, είτε για μερικές είτε για όλες τις εφαρμογές σας, ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερη διαθεσιμότητα, χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και εστίαση σε εργασίες υψηλότερης αξίας. Αντικατάσταση λογισμικού διαχείρισης, λιγότερες ανάγκες σε προσωπικό IT και υποστήριξη με προβλέψιμο μηνιαίο κόστος.